PROSJEKTER

Klokkarvika Friluftsområde

Vi bistår Vestvågøy kommune og Gravdal opp og frem med koordinering av prosjektet i Klokkarvika. Klokkarvika er et statlig sikret friluftsområde og skal tilrettelegges med blant annet turvei, bålplasser og aktivitetspark. Dette området skal være tilrettelagt for rullestolbrukere og andre trillende. 

De Grønne Øyer

Remi Solberg

Søknadsprosess

Produktdetaljer

Miljøfyrtårn

Vi har miljøfyrtårnkonsulent som bistår din bedrift på veien til å bli en Miljøfyrtårnbedrift. Vi har i dag kunder i Lofoten og Vesterålen.
Her kan du lese mer om Miljøfyrtårn:
https://www.miljofyrtarn.no/

Høstvekka 2021

Arrangør: Vest-Lofoten Næringsforening
Prosessleder: LoVe utvikling AS v/Geir Johnsen
Festivalarrangement: ArcticLux ved Emma Gunnarsson

Destinasjon Ballstad

Fra 2017 har LoVe Utvikling arbeidet med å utvikle reiselivet på Ballstad. I arbeidet er produktutvikling, sosial bærekraft og digital kompetanse viktige elementer. Reiselivet har doblet omsetning og kapasitet i prosjektperioden.

Biogass

Bilde fra et biogassanlegg på Nord-Vestlandet


Utmarksprosjektet

Både landbruk, lokalsamfunn reiseliv har interessert i form av bruk av felles utmark. I prosjektet har vi sett på ulike utfordringer med den økte bruken av utmark og på mulige løsninger

Klimatilpasninger i kystfiskeflåten

På oppdrag fra Flakstad Kommune har vi laget en rapport om klimamerking av mat og markedspotensiale ved klimatilpasninger.

Undersøkelse for Lofotodden Nasjonalpark

På vegne av Lofotodden Nasjonalpark har vi gjennomført en kvantitativ undersøkelse av reiselivets bruk av nasjonalparken.

Smått er godt

I samarbeid med Flakstad Kommune har vi gjennomført et forprosjekt om hvordan minihus kan brukes for å skape økt tilflytting.

Det første skrittet

På oppdrag fra Egga Utvikling og Hadsel Kommune har vi gjennomført et forstudium med anbefalinger til reiselivet i Hadsel.

Utvikling av traineeordning

LoVe Utviklet og driftet Trainee Lofoten som var forløperen til nåværende Look North Trainee. LoVe Utvikling var  også med å utvikle Look North Trainee sammen med Fabrikken Næringshage (nåværende Egga Utvikling.)  

Post

Produktdetaljer

TA KONTAKT MED OSS

LoVe utvikling AS
Storeidøya 87, 8370 Leknes

Telefonnummer
(+47) 945 05 770

E-post
maria@lofotenmatpark.no