GEIR JOHNSEN

Epost: geir.johnsen@loveutvikling.no- Tlf.95029599

Spesialfelt: Ledelse, lederutvikling, medarbeiderutvikling, preferanseanalyse, arrangement, prosess og prosjektledelse.

 Tema: Personalhåndtering fra rekrutteringsbehov til avslutning av arbeidsforhold.

Motto: You'll Never Walk Alone 

Geir begynte i stillingen som daglig leder i LoVe utvikling AS den 3. mai 2021. Han har lang erfaring med ledelse, lederutvikling og medarbeiderutvikling.  Geir er sertifisert i Preferanseanalyse (Jungs type indeks). Hans egen preferanse er INFJ og så kan dere jo "tolke" hva den betyr.  I sommer og høst var han så heldig å få lede prosessen med den "nye Høstvekka". Det var veldig givende og kjekt å lose dette i havn, selv om det var en krevende prosess på veldig kort tid.  Den nye Byhagen vil bli et monument for Leknes etter hvert.  En økologisk hage hvor alle kan være med i vekstperioden, og ikke minst ved høsting.

Geir jobber hardt for å bygge nye relasjoner og nettverk i både Lofoten og Vesterålen.  Etter 40 års fravær fra Vestvågøya så er det mye å ta igjen.  I denne perioden har jo også gamle venner blitt "gamle" og noen er ikke til å kjenne igjen.  Muligens er det likedan for meg?

Uansett, det er godt å komme hjem igjen,  både til foreldre, familie, venner, været og ikke minst den storslagne naturen.  Oppsøker helst de aller minste toppene....

Privat har Geir ei gammel hytte i Storfjorden, rett ved campingplassen. Han har kjøpt seg tomannsbolig i Stamsund som han vil dele med sin kone, Mona.  De har en voksen hund (beagle) oppkalt etter en tidligere Liverpoolspiller - danske Agger. Ei katt, Molly, er også ofte med på lufteturene.  De store høydepunktene for Geir er å reise til Liverpool og se kamp på Anfield Road.  Å sitte på the Kop er bare fantastisk og MÅ oppleves.  YNWA.